Over FC Lattentrappers

Er zaten ooit een paar jongens aan een bar...

Een woensdagnacht in 2010, beschonken. "Hans, wat kost die zaal eigenlijk?". Voordat hij kon antwoorden kwam het vervolg al: "Doe maar, voor zondagmiddag!". Voordat we het zelf doorhadden gingen we op zondagmiddag één keer in de maand zaalvoetballen. Om een lang verhaal kort te maken, sinds kerst 2010 zijn we iedere week actief. Shirts werden gekocht (uiteraard met naam én rugnummer), een inschrijving bij de Kamer van Koophandel werd geregeld, leden werden geworven. FC Lattentrappers was er opeens. En we konden er niets van. En na iedere wedstrijd gingen we bier drinken en bespreken hoe slecht we wel niet waren. Gezelligheid, dát is het motto.

Langzaam maar zeker kregen we naamsbekendheid, werden we algemeen geaccepteerd en wisten we af en toe ook nog eens resultaten te boeken. Geen toernooi sloegen we over en we gingen altijd als laatste naar huis. 

We werden uitgenodigd voor internationaal voetbal op het veld, iets wat we helemaal niet konden. Maar, het verzoek om "de kantine volgend jaar weer alsjeblieft af te komen breken" lag een dag later alweer in de mailbox. We werden immers niet laatste. Altijd reden voor een goed feestje en ondertussen doen wij al weer jarenlang mee.

Op een gegeven moment werden er ook steeds meer dames enthousiast. Zij konden zich wel vinden in onze mentaliteit en sloten zich aan bij de vereniging.  

Het idiote idee om 24-uur lang te gaan zaalvoetballen voor een goed doel werd realiteit. Het jaarlijks terugkomende evenement is dé start van iedere zomervakantie.

FC Lattentrappers is een vereniging met vele gezichten en staat garant voor niet alleen ludieke, maar ook maatschappelijke dingen. En we bestaan nog maar 7 jaar. We zijn nog lang niet klaar.

Memorabele momenten

2013 - Internationaal Toernooi voor Lagere Elftallen (veld): Eerste deelname en meteen gelijk gespeeld tegen de Surifriends (winnaar)
2013 - Hein de Vooght schiet met een penalty FC Lattentrappers naar het podium op het Midwinterfestijn bij R.K.s.v. DIVO
2014 - Fragment speelt ter ere van de 4e verjaardag en inluiding van het lustrumjaar van FC Lattentrappers in het Dorpshuis Dinteloord
2015 - FC Lattentrappers bezoekt het feestje ter ere van het 40 jarig jubileum van z.v.v. Dissidenten
2015 - Op het Midwinterfestijn van R.K.s.v. DIVO wordt door FC Lattentrappers de 3e plaats behaald
2015 - FC Lattentrappers wint de pubquiz in het Dorpshuis Dinteloord
2016 - FC Lattentrappers wint de pubquiz bij Restaurant Dintelmond
2017 - FC Lattentrappers doet mee aan de wintercompetitie in Sporthal de Buitelstee en wint zelfs een wedstrijd!
2018 - Een bizarre opkomst bij het familie midwinter barbecue toernooi, onze FCLT familie was die dag met ruim 120 man aanwezig!
2018 - Een record opbrengst bij de 7e editie van het 24-uurstoernooi, maar liefst  €8503,60

Sponsoren